5è CAMPUS ESTIU

- INSCRIPCIONS TANCADES. Per més informació contactar campusfutbolseva@gmail.com.

- Horari 5è campus estiu.

- PROTOCOL 5è CAMPUS ESTIU.

- Document de la GENERALITAT de CATALUNYA sobre adaptacions COVID-19.

- Document de mesures preventives del campus 2020.

 

Benvingudes i benvinguts a la nostra secció del campus d'estiu.

A termes generals, el nostre campus aquesta 5a edició variarà una mica en quant a tipologia d’entrenament. Ens veiem obligats a prescindir d’alguns exercicis els quals hi apareix el contacte en repetitives situacions.

És per això, que la part més contextualitzada, és a dir la part més aproximada a un partit de futbol, serà suprimida aquest estiu. Hem planificat un treball on els jugadors i jugadores podran millorar i entrenar les seves qualitats tècniques individuals més específicament durant la major part del temps que estiguin al campus.

Per als més petits, és un aspecte molt positiu ja que en l’etapa la qual es troben necessiten i demana una major part de tècnica individual. En canvi, per als més grans, en aquest cas infantils-cadets, pot semblar un pèl més avorrit, però no serà el cas. Per això estem els organitzadors i entrenadors del campus, per buscar variant les quals facin que el jugador o jugadora se’n vagi a casa havent gaudit de qualsevol manera i en qualsevol condició.

Per concloure aquest protocol, ens complau tenir-vos a tots i cadascú de vosaltres en el nostre campus, i us volem transmetre la màxima tranquil·litat respecte a la situació que estem vivint, ja que el nostre treball serà meticulós i específic per a que tots els integrants del nostre campus estiguem segurs.

 

Un cop finalitzades les inscripcions, se ús enviarà un correu amb la declaració de responsabilitat com a pare/mare/tutor legal del nen o nena, la qual haureu d’omplir i portar al primer dia de la primera setmana en què assistirà el jugador o jugadora.

 

Moltes gràcies.

U.E. SEVA.

#orgullverdiblanc

Efectuar pagament via transferència bancària a:

          ES48 2038 9263 8930 0030 1953

CONCEPTE: Nom jugador/a + CAMPUS SEVA

 

O bé presencialment en efectiu a les oficines del camp de futbol en horari d'oficina.

 

Per més informació:

campusfutbolseva@gmail.com

693.99.25.23 (Joel)

08553 Seva, Barcelona, España

©2019 by Unió Esportiva Seva.